1) Kunnen particulieren hier ook bestellen?
Nee, particulieren kunnen bij ons geen bestelling plaatsen. Wij zijn groothandel en leveren uitsluitend aan retailers. 

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van €40,00 ex BTW.  

2) Hoe worden de IBIZA HAIRWRAPS vastgezet? 
De IBIZA HAIRWRAPS worden vastgezet met microrings. We hebben verschillende soorten IBIZA HAIRWRAPS, allemaal met een eigen manier van vastzetten. Lees de gebruiksaanwijzing even door of kijk ons filmpje op YOU TUBE om dit op een goede manier te doen. 

3) Kan ik ook kortere IBIZA HAIRWRAPS bestellen? 
Dat is niet nodig! Al onze IBIZA HAIRWRAPS zijn door jullie zelf op een eenvoudige manier in te korten voor als je klant korter haar heeft of het in het model mooi staat de hairwrap korter te hebben. 

4) Hoelang kunnen de  IBIZA HAIRWRAPS blijven zitten?
De IBIZA HAIRWRAPS kunnen weken lang blijven zitten als ze goed geplaatst zijn. Lees ALTIJD even de gebruiksaanwijzing door voordat je ze voor het eerst gaat plaatsen. Er staan handige tips in die heel belangrijk zijn voor een goede plaatsing en houdbaarheid van de hairwrap.  

5) Kan er met de IBIZA HAIRWRAPS gezwommen worden? 
Jazeker! Er kan met de IBIZA HAIRWRAPS gezwommen worden en ze kunnen ook gewoon meegewassen worden met het haar. De veer ziet er als ie nat is uit als een draadje, maar als ie weer opgedroogd is, is deze weer een mooie veer. 

6) Als de IBIZA HAIRWRAP niet ingkort hoeft te worden, hoef je er dan niks meer aan te doen? 
NEE! Heel belangrijk is dat de veer wel nog goed vastgeknepen moet worden. Omdat onze IBIZA HAIRWRAPS nog ingkort moeten kunnen worden, leveren we ze met de veer nog los. Maar idd, vergeet deze niet vast te knijpen als je hairwrap niet ingekort hoeft te worden. Voel na het vastknijpen ook even of ie echt goed vast zit. Ook de hoekjes van de microring moeten goed dichtgeknepen zijn. Vergeet voor een mooie afwerking ook niet het steeltje van de veer af te knippen die boven de microring uitsteekt. Evenals de draadjes van de hairwrap onder de microring. 

7) Kun je de IBIZA HAIRWRAP herplaatsen?
In principe zou dat kunnen. Dan moeten  de microrings weer open geknepen worden en verplaatst worden. 

 

 

© 2016 - 2023 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss