Geïnspireerd door de veelal Zuid-Amerikaanse dames die langs de stranden in o.a Zuid Europa van die mooie kleurrijke hairwraps in haren zitten te knopen, ben ik in 2015, naast het werken in mijn kapsalon, mijn bedrijf Cool Girl Hairextensions begonnen. 
Ik ben gaan nadenken hoe ik deze gave hairwraps zou kunnen maken, zodat ze eenvoudig en snel in haar te zetten zijn. De manier waarop de dames langs de stranden het doen, is immers te arbeidsintensief om het bijvoorbeeld in kapsalons rendabel te kunnen verkopen.  En het resultaat mag er wezen! 

Ik maak (inmiddels met mijn team), de prachtigste hairwraps, van goede kwaliteit (glitter)draad, met geïntergreerde microring bovenin. Hierdoor zijn ze  heel gemakkelijk te plaatsen. De lengte van de hairwrap is maar liefst 40-60 cm ( incl veer ) en ze zijn eenvoudig in te korten zodat ze ook bij meiden met korter haar geweldig staan. Om ze mooi af te werken heb ik verschillende soorten kralen, bedels, en veren gebruikt. De wraps kunnen meegewassen worden met het haar waardoor ze lang kunnen blijven zitten. 

Het bleek een groot succes! Niet alleen in kapsalons maar ook voor op festivals, braderie en evenementen werden onze IBIZA Hairwraps opgemerkt. Ons bedrijfje is inmiddels een bedrijf geworden en dit heeft ons doen besluiten ook onze naam te veranderen.  IBIZA HAIRWRAPS , wat zijn we blij met deze naam! De hairwrap, dat is onze specialiteit, en IBIZA geeft helemaal het gevoel weer wat je bij onze hairwraps krijgt.
En niet alleen voor de hairwraps kunt u bij ons terecht. Wij maken en verkopen ook geweldige Ibiza-Style Hoofdbanden,  verschillende soorten feathers, gekleurde hairextensions en benodigdheden. Sinds kort hebben wij ons assortiment ook nog uitgebreid met gave armbanden, IBIZA Hairlights en mooie display's voor onze producten.

 

LET OP!  Wij verkopen alleen aan kapsalons, webshops, grimeurs, winkels ed, die in het bezit zijn van een BTW nummer.  

Voor vragen, stuur gerust een mail naar info@ibizahairwraps.nl  

  

 

© 2016 - 2018 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss