Geïnspireerd door de veelal Zuid-Amerikaanse dames die langs de stranden in o.a Zuid Europa van die mooie kleurrijke hairwraps in haren zitten te knopen, ben ik in 2015, naast het werken in mijn kapsalon, mijn bedrijf Cool Girl Hairextensions begonnen. 
Ik ben gaan nadenken hoe ik deze gave hairwraps zou kunnen maken, zodat ze eenvoudig en snel in haar te zetten zijn. De manier waarop de dames langs de stranden het doen, is immers te arbeidsintensief om het bijvoorbeeld in kapsalons rendabel te kunnen verkopen.  En het resultaat mag er wezen! 

Ik ontwerp en maak de prachtigste hairwraps, van goede kwaliteit (glitter)draad, met geïntergreerde microring bovenin. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te plaatsen. De lengte van de hairwrap is maar liefst 40-60 cm ( incl veer ) en ze zijn eenvoudig in te korten zodat ze ook bij meiden met korter haar geweldig staan. Om ze mooi af te werken heb ik verschillende soorten kralen, bedels, en veren gebruikt. De wraps kunnen meegewassen worden met het haar waardoor ze lang kunnen blijven zitten. 

Het bleek een groot succes! Niet alleen in kapsalons maar ook voor op festivals, braderie en evenementen werden mijn IBIZA Hairwraps opgemerkt. Mijn bedrijfje is inmiddels een bedrijf geworden en dit heeft mij vorig jaar doen besluiten ook de naam te veranderen in IBIZA HAIRWRAPS. De hairwrap, dat is mijn specialiteit, en IBIZA geeft helemaal het gevoel weer wat je bij de hairwraps krijgt.
Inmiddels werk ik niet meer alleen maar samen met mijn team en zorgen wij ervoor dat we genoeg voorraad hebben om als groothandel te kunnen leveren. 

En niet alleen voor de hairwraps kunt u bij ons terecht:). Wij maken en verkopen ook geweldige Ibiza-Style hoofdbanden, armbanden, verschillende soorten feathers, gekleurde hairextensions, benodigdheden en mooie displays voor onze producten. 

Sinds vorig jaar hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met IBIZA Hairlights. Geweldige lichtsnoeren in 9 verschillende kleuren met extra kleine batterijbox die gemakkelijk te verstoppen is in het haar. Een groot succes bij de meiden die stralend op een feestje of het kerstdiner willen verschijnen;). 
 

En last but not least: wij verkopen uitsluitend aan retailers.  

Voor vragen, stuur gerust een mail naar info@ibizahairwraps.nl  

  

 

© 2016 - 2020 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss