Geïnspireerd door de veelal Zuid-Amerikaanse dames die langs de stranden in o.a Zuid Europa van die mooie kleurrijke hairwraps in haren zitten te knopen, ben ik in 2015, naast het werken in mijn kapsalon, mijn bedrijf Cool Girl Hairextensions begonnen. 
Ik ben gaan nadenken hoe ik deze gave hairwraps zou kunnen maken, zodat ze eenvoudig en snel in haar te zetten zijn. De manier waarop de dames langs de stranden het doen, is immers te arbeidsintensief om het bijvoorbeeld in kapsalons rendabel te kunnen verkopen.  En het resultaat mag er wezen! 

Ik ontwerp en maak de prachtigste hairwraps, van goede kwaliteit (glitter)draad, met geïntergreerde microring bovenin. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te plaatsen. De lengte van de hairwrap is maar liefst 40-60 cm ( incl veer ) en ze zijn eenvoudig in te korten zodat ze ook bij meiden met korter haar geweldig staan. Om ze mooi af te werken heb ik verschillende soorten kralen, bedels, en veren gebruikt. De hairwraps kunnen meegewassen worden met het haar waardoor ze lang kunnen blijven zitten. 

Het bleek een groot succes! Niet alleen in kapsalons maar ook voor op festivals, braderie en evenementen werden mijn IBIZA Hairwraps opgemerkt. Mijn hobby is inmiddels mijn bedrijf geworden en dit heeft mij in 2018 doen besluiten ook de naam te veranderen in IBIZA HAIRWRAPS. De hairwrap, dat is onze specialiteit, en IBIZA geeft helemaal het gevoel weer wat je bij de hairwraps krijgt.
Inmiddels is de kapsalon verleden tijd en hebben we allerlei toffe samenwerkingen met fijne ondernemers en leveranciers waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat we genoeg voorraad hebben om als groothandel te kunnen leveren.. 

En niet alleen voor de hairwraps kunt u bij ons terecht:). Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met vele leuke haarversieringen, kettingen en armbandjes gemaakt in Bali,  en andere leuke gadgets en leveren wij ook complete startpakketten om glittertattoos en IBIZA Hairwraps te gaan zetten op vakantieparken en voor entertainment bedrijven. Ook kralenpakketten om arm en enkelbandjes te kunnen maken kunnen wij op aanvraag samenstellen en zo wordt er steeds weer meer leuks toegevoegd. 


Voor vragen, stuur gerust een mail naar info@ibizahairwraps.nl  

  

 

© 2016 - 2024 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss