Super leuke lichtsnoeren van 50 cm lengte met 10 led lichtjes waar we op de ene kant van het batterijdoosje een bloem hebben laten maken en aan de andere kant een speld waarmee je het batterijdoosje in het haar kunt clippen. 

Hierdoor zijn deze lichtsnoeren uitermate geschikt om de hairwraps en vlechtjes op te leuken met lichtjes. Super leuk voor rond de feestdagen :). En uiteraard kunnen ze ook op een makkelijke manier in een leuke knot of dikke vlecht verwerkt worden. 

Hairwrap met lichtjes: Clip het speldje vast aan het haar BOVEN de hairwrap en wikkel het lichtsnoer om de hairwrap of Mermaid Braid. 

 Let op: Niet vastclippen aan de Hairwrap of Mermaid Braid zelf omdat anders de hairwrap te zwaar wordt voor het plukje haar waar ie aan vast zit. 

We hebben bij de rechter foto een vlechtje gemaakt van het 'eigen haar' en daar een bloem boven geclipt. Het lichtsnoer hebben we om het vlechtje heengedraaid waardoor je een soort hairwrap krijgt van lichtjes. 

Bij de linker foto hebben we een Mermaid Braid ingezet, een bloem erboven geclipt en het lichtsnoer om het vlechtje gedraaid. 

De Mermaid braids of hairwraps kunnen blijven zitten, de lichtjes kunnen er eenvoudig uitgehaald worden als het kind gaat slapen of bijvoorbeeld zwemmen. 

© 2016 - 2024 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss