Pak een haarlus of haarhaaknaald en rijg hier een microring omheen ( foto 1 ). Pak dan ongeveer 5/10 tinsels, haak het haakje van de haarhaaknaald aan de tinsels ( of leg de tinsels door de haarlus). Trek nu de tinsels door de microring en zorg dat de lengte van de haartinsels aan beide zijden van de microring ongeveer gelijk is. Leg nu 2 goede knopen in de haartinsels ( foto 3). De haartinsels zijn nu klaar om in het haar te zetten. 
Schuif de microring die aan de haartinsels vast zit nu om de haarlus of haarhaaknaald en pak een plukje haar. Schuif  de microring om het plukje haar, schuif tot ongeveer 1 cm naar de hoofdhuid en knijp deze vast met een tang ( foto 4 ). 
Doe nu nog een losse microring om je haarlus en haarhaaknaald en pak hetzelfde plukje haar, waar je net de tinsels aanvast gemaakt hebt inclusief de haartinsels. Schuif de microring nu om deze pluk en schuif de microring naar boven tot deze niet meer verder kan en knijp 'm vast. Je ziet nu 2 microrings onder elkaar zitten ( foto 5 en 6 ). 

Nu hangen de tinsels mooi recht naar beneden en zitten ze goed vast:). 

Je kunt er ook voor kiezen de tweede microring er niet onder te zetten maar die keus is aan jezelf. Het voordeel van de tweede microring is dat, MOCHT je knoop niet goed zitten, de tinsels nu toch mooi in het haar blijven zitten. Plaats je de tweede microring niet, dan kan de knoop eruit gaan en kun je de tinsels verliezen. 

 

© 2016 - 2024 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss