Handmade with love!

Prachtige IBIZA Hairwraps gemaakt van mooi suede/leer,  katoen en glitterdraad met geïntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes,  een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor de dames er lang plezier van zullen hebben. 

Lengte: tussen de 40 en 60 cm. ( incl veer ) 

Wij verkopen de IBIZA Hairwraps in pakketten vanaf 10 stuks. U kunt zelf het pakket samenstellen in de webshop onder MIX & MATCH. Ook is het mogelijk dat wij een mooi pakket voor u samenstellen.  Dat doen wij graag :). En dit levert ook voor u een voordeel op. Zie in de webshop de VOORDEELPAKKETTEN. 

 

 • IBIZA Hairwraps Mix & Match
  IBIZA Hairwraps Mix & Match

  Prachtige hairwraps in vele verschillende soorten en kleuren.

  Stel zelf jou favoriete pakket samen. Geef in het keuzemenu het aantal dat je wenst te ontvangen door en in de opmerkingen de nummers van je keuze. Krijgen we geen…

 • Nieuw!

  Hairwrap standaard Hout Small
  Hairwrap standaard Hout Small

  Ideale standaards om de hairwraps aan te hangen! Deze standaards zijn gemaakt van sloophout waar bovenin kleine gaatjes in zijn geboord.
  Er worden pennetjes bijgeleverd welke jullie door de microrings die aan de hairwraps…

© 2016 - 2024 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss