Handmade with love!

Prachtige IBIZA Hairwraps gemaakt van mooi suede/leer,  katoen en glitterdraad met geïntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes,  een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor de dames er lang plezier van zullen hebben. 

Lengte: tussen de 40 en 60 cm. ( incl veer ) 

Wij verkopen de IBIZA Hairwraps in pakketten vanaf 10 stuks. U kunt zelf het pakket samenstellen in de webshop onder MIX & MATCH. Ook is het mogelijk dat wij een mooi pakket voor u samenstellen.  Dat doen wij graag :). En dit levert ook voor u een voordeel op. Zie in de webshop de VOORDEELPAKKETTEN. 

 

 • VERNIEUWD

  IBIZA Hairwraps Mix & Match
  IBIZA Hairwraps Mix & Match

  Handmade with LOVE !

  De IBIZA Hairwraps zijn vernieuwd! Gemaakt met prachtig glanzend ( glitter ) draad en prachtig leer, zijn onze hairwraps een geweldig item om aan te bieden in uw salon, op festival of fair:). De lengte van de…

 • IBIZA Hairwraps voordeelpakketten
  IBIZA Hairwraps voordeelpakketten

  Handmade with LOVE!

  Naast dat u ZELF een pakket kunt samenstellen in de MIX & MATCH, kunnen wij ook een mooi pakket voor u samenstellen. Dat is voor ons prettig werken, en u betaald een lagere prijs voor een geweldig mooi…

 • IBIZA Hairwraps clip-inn's
  IBIZA Hairwraps clip-inn's

  Onze IBIZA HAIRWRAPS kunnen vanaf nu ook besteld worden met speldjes eraan gemaakt waardoor ze ook heel geschikt zijn om ze ook in winkels en webshops te verkopen.

  Bij de leren hairwraps maken we er bruine en zwarte speldjes aan…

 • IBIZA Hairwrap standaard 'Industrial look'
  IBIZA Hairwrap standaard 'Industrial look'

  Deze standaard 'INDUSTRIAL LOOK' is gemaakt van ijzer en doordat ie met transparante lak is behandeld, blijft het ijzer zichtbaar wat een stoer industrieel uiterlijk geeft.

  Ze zijn speciaal voor ons op maat gemaakt om om je IBIZA…

 • UITVERKOCHT

  Fotocollage op textiel doek
  Fotocollage op textiel doek

  Geweldige eye-catcher voor in je salon of bij je festival stand. Aan de boven en onderkant van de doeken zijn zomen genaaid, waar je een stok of ijzeren pen door kunt halen om het doek op te hangen.

  Ze zijn verkrijgbaar in de…

 • Clip-inn benodigdheden set 10 stuks
  Clip-inn benodigdheden set 10 stuks

  U kunt er ook voor kiezen de IBIZA HAIRWRAPS aan een speltje te maken. Ideaal voor degenen die 'm in en uit willen doen. En op deze manier kunnen ze ook heel goed als kadootje verkocht worden.

  Deze set is geschikt voor alle…

 • Tussenstukjes om clip-inn te maken
  Tussenstukjes om clip-inn te maken

  Je kunt de IBIZA Hairwraps ook eenvoudig aan een willekeurig speltje of elastiek bevestigen. Ideaal voor de kleine meiden die ze liever in en uit willen kunnen doen. Hiervoor heb je tussenstukjes nodig en deze verkopen we per 10…

 • Tule kadozakjes met zilveren kraal 12 cm x 16 cm
  Tule kadozakjes met zilveren kraal 12 cm x 16 cm

  Om de IBIZA HAIRWRAPS als kado te verpakken verkopen we ook mooie tule kadozakjes met als extraatje een zilveren kraal om het nét ff wat bijzonderder te maken;).

  De tule zakjes hebben we in 8 verschillende kleuren. Heeft u…

 • Set haarlus/haarhaaknaald/tang
  Set haarlus/haarhaaknaald/tang

  Een mooie set om IBIZA Hairwraps en feathers in haar te kunnen zetten.

© 2016 - 2020 IBIZA Hairwraps | sitemap | rss